Kota University BA Admit Card 2020- 1st, 2nd, 3rd Year

Kota University BA Admit Card 2020: Download Kota University BA Admit Card 2020 Private & Regular through this page. The officials of the University of Kota has uploaded the BA Admit Cards for 1st Year, 2nd Year, and Final Year @ uok.ac.in

नई सूचना देखे-: कोटा विश्वविधालय द्वारा स्नातक परीक्षा 2020 के लिए प्रवेश पत्र वेबसाइट पर अपलोड कर दिए गए है, छात्र/ छात्राएं वेबसाइट के अंतिम पैराग्राफ में दिए गए लिंक से कॉल लेटर देख सकते है, अगर आपको परमिशन लेटर देखने में किसी भी प्रकार की कोई समस्या आ रही हो तो, आप कमेंट कर kotauniversity.in टीम से सहायता ले सकते है-धन्यवाद

If you are pursuing BA from Kota University, either Regularly or Privately, then you must be looking for the Kota University BA Admit Card 2020 for 1st Year, 2nd Year, and Final Year.

Kota University UG & PG Admit Card 2020-BA, BSC, BCOM, MA, MSC, MCOM

The University of Kota will organize the Final Exams for BA Students from March 2020. They will upload the UOK BA Admit Card 2020 @ uok.ac.in in the month of February 2020. Through this page, you will get complete information about how to download the UOK BA Admit Card 2020.

Kota University BA Admit Card 2020 1st Year, 2nd Year, Final Year

This is to inform all Regular and Private Students of Kota University that the BA Final Exams will start from March 2020. For attending the exam, you will need UOK BA Admit Card 2020. The University of Kota will upload the Kota University BA Admit Card 2020 at the official website of UOK in Feb 2020.

Kota University BA 1st year Admit Card 2020Kota University BA 2nd year Admit Card 2020
Kota University BA final year Admit Card 2020

We will inform you through this page about the availability of the UOK Admit Card 2020 for BA.

Kota University Kota

Through this Kota University BA Admit Card 2020, you will get the information about the venue of the exam, the timing of the exam, Reporting Time, and some other useful information about the exams.

Details of Kota University BA Admit Card 2020 Part 1, 2, 3

Name of the UniversityKota University
State NameRajasthan
Name of CourseBA
Year of Course1st Year, 2nd Year & Final Year
Session2019-2020
CategoryAdmit Card 2020
Kota University BA Exam Schedule 2020March to May 2020
UOK BA Admit Card 2020Feb 2020
Kota University BA Result 2020June or July 2020
Authorized Website of Kota Universityuok.ac.in

कोटा यूनिवर्सिटी बीए प्रवेश पत्र 2020 रेगुलर और प्राइवेट @ uok.ac.in

कोटा यूनिवर्सिटी को कई नामों से जाना जाता है। जैसे: यूनिवर्सिटी ऑफ़ कोटा और यूओके। जल्द ही कोटा यूनिवर्सिटी सभी यू जी और पी जी कोर्सों के लिए परीक्षाएं आयोजित करने जा रही है। ये परीक्षाएं कोटा यूनिवर्सिटी द्वारा प्रमाणित सभी कॉलेजों में आयोजित की जाएगी। लाखों की संख्या में रेगुलर और प्राइवेट विद्यार्थी इन परीक्षाओं में भाग लेंगे।

UOK MA Previous & Final Year Call letter 2020UOK MCom Previous & Final Year Admit Card 2020
UOK MSc Previous & Final Year Admit Card  2020

कोटा यूनिवर्सिटी के सभी छात्र – छात्रों को सूचना दी जाती है कि कोटा यूनिवर्सिटी की परीक्षाएं मार्च से आरम्भ हो कर मई 2020 तक जारी रहेंगी। पर्रीक्षा केंद्र में प्रवेश करने के लिए कोटा यूनिवर्सिटी प्रवेश पत्र दिखाना होगा। यदि आप अपना UOK प्रवेश पत्र 2018 दिखने में असफल रहते हैं या घर पर भूल आते हैं तो आप परीक्षा में नही बैठ पाएंगे।

UOK BA Admit Card 2020 Private and Regular

Kota University is all set to conduct the final exams for Bachelor of Arts students. They have already issued the Kota University BA Time Table 2020. All Private and Regular BA students of UOK will attend the exams for BA 1st Year, 2nd Year, and Final Year from March to May 2020.  After that, Kota University BA Result 2020 will be declared in June 2020.

Kota University BSc 1st year Admit Card 2020Kota University BSc 2nd year Admit Card 2020
Kota University BSc final year Hall ticket 2020

All Regular and private students of the Raj University can download the UOK Admit Card 2020 Name Wise for various UG and PG Courses through the website i.e. uok.ac.in

Kota University B.Ed 1st year Admit Card 2020Kota University B.Ed final year Admit Card 2020

How to download University of Kota BA Admit Card 2020

Now, we are telling you some simple steps to download the UOK Admit Card 2020 for BA. Just follow the information given below:

• Log on to the official website of UOK or use the link given below.
  • On the homepage, Click the link Exams and Results.
  • Now, click the link Online Examinations Portal.
  • Select the link Admit Cards for the Exam 2019-2020
  • Enter the required information like Kota University Registration Number, Date of Birth, etc.
  • After filling the necessary information, click “Submit.”
  • On successful submission, you will see your “UOK BA Roll Number 2020” on your display.
  • Save this admit card and take a printout of it for future use.

>>> Click Here (opens in a new tab)”>Download Kota University BA Admit Card 2020 >>>> Click Here

UOK BCom 1st year Result 2020UOK BCom 2nd year Result 2020
UOK BCom final year Admit Card 2020

Kota University BA Admit Card 2020: The University of Kota will soon upload the BA Roll Number 2020 @ uok.ac.in. You can download the Kota University BA admit card 2020 by using the direct link given above. Write your comments in the comment section given below. Thanks for the Visit.

6 Replies to “Kota University BA Admit Card 2020- 1st, 2nd, 3rd Year